Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Συνδέσμου έτους 2024, κοπή βασιλόπιτας, συνεστίαση.

Όπως ήταν προγραμματισμένο το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου μας σε ταβέρνα στην Σταμάτα Αττικής.

Από τις 13:30 άρχισε η προσέλευση των Συμμαθητών και ολοκληρώθηκε στις 14:00. Αμέσως μετά άρχισε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, όπου ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, έκανε τον απολογισμό του προηγουμένου έτους και εστίασε κυρίως στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια στη Σχολή Ευελπίδων, τον Οκτώβριο του 2023. Στη συνέχεια ο Ταμίας έκανε το οικονομικό απολογισμό και η Γεν. Συνέλευση απάλλαξε το ΔΣ από κάθε οικονομική ευθύνη.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας όπου τυχερή αναδείχθηκε η σύζυγος του Συμμαθητού μας Χρήστου Κουτσογιαννόπουλου, Νατάσα. Το δώρο ήταν μία δωροεπιταγή των 200 ευρώ από τα καταστήματα Public. Ακολούθησε ένα εξαιρετικό γεύμα. (για φωτογραφικά στιγμιότυπα πιέστε εδώ)

Την εκδήλωση, στην οποία παρευρέθησαν 40 Συμμαθητές και Συμμαθήτριες, τίμησε με την παρουσία του και ο καθηγητής μας κ.Παλασσόπουλος Γεώργιος.

Καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά.

Ο
Πρόεδρος
Μεντεσίδης Χαράλαμπος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση