Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Συνδέσμου έτους 2023, Αρχαιρεσίες, Συνεστίαση.

Στις 4 Φεβρουαρίου 2023 ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00 όπως ήταν προγραμματισμένο , πραγματοποιήθηκε στη ΛΑΕΔ η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Τάξεως , με αρχαιρεσίες. Παρευρέθησαν 25 Συμμαθητές και 2 έστειλαν εξουσιοδοτήσεις , σύνολον 27. Μη υπαρχόντων υποψηφίων, η Γ.Σ. ομόφωνα ενέκρινε την επανεκλογή του ίδιου ΔΣ. Επίσης η Γ.Σ. ενέκρινε τον οικονομικό απολογισμό και απάλλαξε το ΔΣ από κάθε οικονομική ευθύνη.

Συζητήθηκε το θέμα του τραπεζικού λογαριασμού και αποφασίσθηκε να ανοιχθεί νέος λογαριασμός στο όνομα του Συνδέσμου. Ο Πρόεδρος έθεσε το θέμα του εορτασμού των 50 χρόνων από την είσοδό μας στη ΣΣΕ και αποφασίσθηκε να έρθουμε σε επαφή με την Σχολή Ευελπίδων για τον καθορισμό ημερομηνίας. Επίσης συζητήθηκε το θέμα των δραστηριοτήτων του Συνδέσμου μας που σταμάτησαν λόγω covid-19 και αποφασίσθηκε οι συνέχισή τους (συγκεντρώσεις , εκδρομές , επισκέψεις κ.λ.π.)

Στο τέλος τον λόγο ζήτησαν και έλαβαν οι Συμμαθηταί μας Κοτσίφης Ιωσήφ και Κουτσογιαννόπουλος Χρήστος οι οποίοι ο μεν πρώτος αναφέρθηκε στο θέμα της πολύ μικρής συμμετοχής των Συμμαθητών και ο δεύτερος σε θέματα ΜΤΣ.

Το βράδυ στις 20:00 στην ίδια αίθουσα της ΛΑΕΔ έγινε η καθιερωμένη συνεστίαση και η κοπή της βασιλόπιτας. Το φλουρί έτυχε στον εγγονό του Συμμαθητού μας του Μαμασούκα , Νικόλαο. Στην συνεστίαση παρευρέθηκε και μας τίμησε ο καθηγητής μας ο κ. Παλασσόπουλος Γεώργιος. (για φωτογραφικά στιγμιότυπα πιέστε εδώ)

Την επομένη , Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 09:30 , τελέσαμε Ιερό Μνημόσυνο , μετά την Θεία Λειτουργία , στον Ι.Ν.Αγ. Παντελεήμονος στο 401 ΓΣΝΑ , υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των 23 Συμμαθητών μας. Ακολούθησε καφές στη ΛΑΕΔ.

Το διήμερο αυτό μας δόθηκε η ευκαιρία να ξανασυναντηθούμε με τους Συμμαθητές και τις Συζύγους μας , μετά από 2 και πλέον χρόνια , να χαρούμε και να συμφωνήσουμε ότι πρέπει να συνεχιστούν αυτές οι δραστηριότητες.

Ο

Πρόεδρος

Μεντεσίδης Χαράλαμπος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση