Unboxholics: Τα social αποθεώνουν τα δύο αδέλφια από την Αριδαία -Μάζεψαν σε τρεις ώρες 300.000 ευρώ για τους πυροπλήκτους.

«Στο τέλος της ημέρας έχουμε ο ένας τον άλλο». Αυτό απέδειξαν με τον πιο έμπρακτο τρόπο ο Σάκης και Αλέξανδρος Καρπάς, οι Unboxholics, οι οποίοι αποφάσισαν, για μία ακόμη φορά, να γίνουν ο βασικός κρίκος μιας αλυσίδας προσφοράς για τους πυροπλήκτους και τα ζώα.

Σε περίπτωση, που κάποιοι δεν τους ήξεραν, εχθές είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τα δύο αδέλφια από την Αριδαία, Σάκη και Αλέξανδρο Κάρπα, οι οποίοι βρίσκονται πίσω από το δημοφιλέστερο site gaming της χώρας, όπως και τον editor της ιστοσελίδας Θέμη Μπολτσή.

Το ραντεβού των Unboxholics με τους φανς τους δόθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Σκοπός ήταν να μαζευτούν χρήματα για τους πυροπλήκτους όλων των περιοχών. Πριν καν αρχίσει το live, κόσμος άρχισε να στέλνει χρήματα μέσω των τρόπων που είχαν ανακοινώσει οι Unboxholics. Αυτό που ακολούθησε, όμως, ήταν συγκλονιστικό.

Εάν έτυχε να μπείτε έστω και μια στιγμή στο live τους, σίγουρα, θα αισθανθήκατε αυτό το κύμα αλληλεγγύης, αγάπης και συγκίνησης, που ξεχείλιζε, εκείνο το αίσθημα ότι ο ένας είναι εκεί για τον άλλον. Μικρά και μεγάλα ποσά, όσα μπορούσε να διαθέσει ο καθένας συγκεντρώνονταν και κάθε τόσο οι Unboxholics έκαναν refresh για να δουν το ποσό. Τρελαινόντουσαν αυτοί, τρελαινόταν και ο κόσμος που τους παρακολουθούσε, βλέποντας το ποσό. Μέσα σε μισή ώρα είχαν μαζευτεί 62.000 ευρώ, λίγο μετά 100.000 και μέσα σε τρεις ώρες και κάτι οι Unboxholics, με παλιούς και νέους φίλους, άγγιξαν πάνω από τα 300.000 ευρώ.

Βίντεο: Το live των Unboxholics
Σε περίπτωση που δεν το είδατε, παρακολουθήστε όλα όσα έγιναν στο live

Χαμόγελα και συγκίνηση, όχι μόνο για τους πρωταγωνιστές αυτού του live αλλά και για όλους εκείνους που έβλεπαν τα όσα εξελίσσονται σε αυτή την μοναδική προσπάθεια. Οπως γνωστοποίησαν, οι Unboxholics όλα τα χρήματα θα διατεθούν στον «Ερυθρό Σταυρό», ο οποίος αδιάκοπα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.

Οι Unboxholics αποθεώθηκαν στο Twitter

Η κίνηση των δύο gamer δεν πέρασε απαρατήρητη στο Twitter, το οποίο τους επικρότησε για την πρωτοβουλία, τονίζοντας ότι αυτοί είναι οι influencers που χρειαζόμαστε.

• Aυτό θα πει influencer. Επηρεάσατε κόσμο με τον καλύτερο τρόπο. Δεν θα είχαν μαζευτεί αυτά χωρίς τη συνδρομή σας. Μπράβο!
• Κάτι τέτοιες στιγμές, ξαναγεννιέται η ελπίδα
• Πείτε μου ότι δε δάκρυσα μόνο εγώ.. Μπράβο ρε παιδιά!
• Φωνάζω στο γιο ότι έχει αποβλακωθεί με τα βίντεο γκέιμς και τώρα που με πήρε τηλέφωνο να του στείλω λεφτά που είναι στη γιαγιά διακοπές γιατί τα έδωσε στους #unboxholics για τους πυρόπληκτους, το βουλώνω.
• Τι να πει κανείς για αυτά τα παλικάρια;;;;
• Νιώθω περήφανη για την ανθρωπότητα σήμερα μόνο για αυτό. Απίστευτο, ένα τεράστιο μπράβο σε όλους. Σοκ
• Όλα τα μπράβο του κόσμου στον Σ;aκη και τον Αλέκο
• Οι Unboxholics κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να συγκεντρώσουν περισσότερα από 275.000 ευρώ για τους πυρόπληκτους, δωρεές από τη νέα γενιά που τους παρακολουθεί διαδικτυακά. Αυτή η γενιά που τόσο εύκολα την κατηγορούμε μας βάζει σήμερα τα γυαλιά. Υπάρχει ελπίδα…
• Σας αγαπώ. Μπράβο!
• Αυτό που βιώνουμε είναι ένα συνολικό τραύμα. Και αυτό που κάνουν οι #unboxholics είναι πραγματικά βάλσαμο στη καρδιά μας!!! Μπράβο!!!
• Τα παιδιά μάζεψαν 300.000 ευρώ υπάρχει ανθρωπιά ρε μ@@@@@ες
• Δεν είναι η πρώτη φορά που βοηθάνε! Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία! Τα σέβη μου στους κυρίους και σε όσους βοηθάνε με τον οβολό τους.

Και ναι, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που οι Unboxholics γίνονται ο σύνδεσμος μεταξύ πολιτών και ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Κάτι αντίστοιχο, είχαν πράξει μετά την τραγωδία στο Μάτι, αλλά και για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Ο Σάκης και ο Αλέξανδρος Καρπάς βρίσκονται πίσω από την δημοφιλέστερη ιστοσελίδα και ένα από τα πιο κορυφαία ελληνικά κανάλια στο YouTube, έχοντας πάνω από 870.000 συνδρομητές. Από την πρώτη στιγμή όσοι αγαπούν την τεχνολογία και το gaming βρήκαν τους δικούς τους ανθρώπους, ενώ κάθε τους βήμα γίνεται επιτυχία.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/unboxholics-ta-dyo-adelfia-apo-tin-aridaia-trelanan

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση