Έβρεξε στο Προκόπι Ευβοίας την ώρα που περίμεναν τη φωτιά. Συγκλονίζει ο πατήρ Νικόλαος για το θαύμα του Αγ. Ιωάννη του Ρώσου (video)

Της Όλγας Λαθύρη.

Την ώρα που περίμεναν τη φωτιά κάτοικοι και ιερείς στο Προκόπι, στο προαύλιο του μοναστηριού του Οσίου Ιωάννου του Ρώσου και ενώ είχαν τελειώσει την λιτανεία στον Όσιο με τα ιερά λείψανα πολλών άλλων Αγίων… και ενώ περιπολικό της Αστυνομίας καλούσε τον κόσμο να εγκαταλείψει το χωριό… τότε μια νεφέλη κάλυψε το χωριό τους και όλοι νόμιζαν ότι ήρθε η φωτιά, όπως γίνεται 5 ημέρες τώρα παντού.

Δεν ήταν η πυρκαγιά, ήταν σύννεφο που έφερε έντονη βροχή και τότε όλοι ξέσπασαν σε λυγμούς, ευχαριστώντας το Θεό και τους Αγίους του.

Αυτή είναι η περιγραφή του εφημέριου του ναού πατρός Νικολάου στο STAR Κεντρικής Ελλάδας, με την έκκληση να διαλαληθεί το Θαύμα προς εμψύχωση των χιλιάδων δοκιμαζόμενων συμπατριωτών του.

Μια συγκλονιστική περιγραφή, από τον ιερέα που έζησε το Θαύμα και πιστεύει ακράδαντα, ότι τα δάση και τα σπίτια των ανθρώπων θα αναγεννηθούν μέσα από τις στάχτες τους.

Πηγή: tvstar.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση