Είσοδος Μελών

Στατιστικά ΣΣΕ77

Μέλη : 101
Περιεχόμενο : 416
Σύνδεσμοι : 7
Επισκέπτες : 606381

Συνδεδεμένοι τώρα

 52 επισκέπτες 

Μέλη Online

Κανένα

O Καιρός

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΣΕ 1977
Rojava, η "αναρχική Γη": Οι Κούρδοι μας παραδίδουν μαθήματα άμεσης δημοκρατίας (video) PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Χρήστος Δεμέτης   
Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015 19:10


Σημαία Κουρδιστάν"Εμείς, η Προεδρία των τριών καντονιών του Δυτικού Κουρδιστάν -Cizire, Kobane και Efrin, υποσχόμαστε ότι θα υπερασπιστούμε το λαό μας, ανεξάρτητα από το εθνικό ή θρησκευτικό του υπόβαθρο, καθώς και τη δημοκρατική μας Αυτοδιοίκηση, χρησιμοποιώντας όλα τα δυνατά μέσα. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να διατηρήσουμε τη σταθερότητα, την ειρήνη και την ασφάλεια στην περιοχή μας".

Περισσότερα...
 
Γιατί αποφασίσθηκε η κατάργηση των ΜΟΜΑ; PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Δημήτριος Πασσιάς   
Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015 17:34


Η απάντηση θα πρέπει να αναζητηθεί στα διάφορα συγκρουόμενα οικονομικά συμφέροντα επαγγελματικών ομάδων και στη πολιτική της εκάστοτε κυβέρνησης. Η αντίστροφη μέτρηση για την κατάργηση των ΜΟΜΑ, άρχισε μετά την μεταπολίτευση, όταν τα συνδικαλιστικά όργανα των εργοληπτικών εταιρειών, πίεζαν τις κυβερνήσεις για την περικοπή των πιστώσεων προς τις ΜΟΜΑ για την εκτέλεση έργων.

Περισσότερα...
 
Με τον λογιστικό έλεγχο το χρέος μπορεί να μειωθεί χωρίς κούρεμα! PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Κυριάκος Τόμπρας   
Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015 16:18


Το επαχθές χρέος μπορεί να γίνει από δημόσιο, ιδιωτικό, και να μεταφερθεί από τις πλάτες των φορολογουμένων, στις πλάτες εκείνων που το δημιούργησαν, χωρίς οι πιστωτές να χρειαστεί να διαγράψουν, να κουρέψουν και να χάσουν ούτε ένα ευρώ !!!

Περισσότερα...
 
Περί δεσμεύσεων μίας χώρας... PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Renaud Vivien   
Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015 15:55

Renaud VivienΓια να πιέσουν την επερχόμενη κυβέρνηση να συνεχίσει να εφαρμόζει τα προγράμματα λιτότητας και να αποπληρώνει το χρέος της, ο κύριος Γιούνκερ και η κυρία Λαγκάρντ επικαλούνται την ηθική και τη νομιμότητα (το σεβασμό των δεσμεύσεων που ανέλαβαν τα κράτη και το δίκαιο των συμβάσεων). Ωστόσο, το Διεθνές Δίκαιο υπαγορεύει κάτι εντελώς διαφορετικό και επιτρέπει σε ένα κράτος να αποκηρύξει τα χρέη του.

Περισσότερα...
 
Νους ερμητικά... κλειστός PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Άννα Δακουρού   
Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015 19:55

Άννα ΔακουρούΜία κατάθεση άποψης για το πώς ο τρόπος που χρησιμοποιούμε τα εργαλεία, που μας παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία για γνώση και ενημέρωση, μας μετατρέπει τελικά σε εργαλεία κάποιων άλλων. Το εξαιρετικά παρήγορο και ελπιδοφόρο στην κατάθεση αυτής της άποψης είναι ότι υπογράφεται από έναν νέο άνθρωπο…

Περισσότερα...
 
Ο κόσμος το 2015 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Παντελής Σαββίδης   
Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015 19:36

Παντελής ΣαββίδηςΟι νέοι διεθνείς πόλοι είναι υπό διαμόρφωση αλλά ορατοί. Ευρώπη, ΗΠΑ, Κίνα, Ρωσία, Ισλαμικός Κόσμος, Ασία. Χρειάζεται βαθιά γνώση, ενότητα δυνάμεων και ευελιξία για να προσαρμοστεί μια χώρα στα νέα δεδομένα. Ποιος είναι, λοιπόν, ο κόσμος που αναδύεται;

Περισσότερα...
 
Τι είναι το Ισλάμ που στην Ευρώπη το μαθαίνουμε με αίμα! Οι έριδες και οι φατρίες PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Βενιζέλος Λεβεντογιάννης   
Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015 19:01

Το Ισλάμ απειλεί την ΕυρώπηΟ Μωάμεθ είχε καταφέρει να “χτίσει” μια τεράστια “αυτοκρατορία” πιστών, που ήταν πρόθυμοι να τον ακολουθήσουν σε οτιδήποτε τους ζητούσε. Τους έδωσε ελπίδα, τους άλλαξε τον τρόπο ζωής. Όποιος κατάφερνε να ελέγξει όλους αυτούς τους πιστούς θα έλεγχε όλη τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και γιατί όχι και τα Βαλκάνια και την Ευρώπη.

Περισσότερα...
 
Χημικά - Βιολογικά Όπλα στην Αρχαία Ελλάδα (video) PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Ιωάννης Κόντης   
Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015 18:16

Αρχαίο κράνοςΑντίθετα προς τη στρατιωτική ηθική, από την εποχή του Τρωικού πολέμου ήδη και με αποκορύφωμα τον Πελοποννησιακό πόλεμο, χρησιμοποιήθηκαν διάφορα χημικά και βιολογικά όπλα, για τη δηλητηρίαση, το κάψιμο ή τη μόλυνση του εχθρού.

Περισσότερα...
 
Εκλογές και Άμεση Δημοκρατία PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Analyst Team   
Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015 18:37

Ψηφίζοντας...Δεν χρειαζόμαστε νέα πολιτικά κόμματα, αφού έχουμε ήδη αρκετά - αυτό που χρειαζόμαστε, είναι να πείσουμε ή να απαιτήσουμε από ένα τουλάχιστον κόμμα εξουσίας, υποσχόμενοι την ψήφο μας, να υιοθετήσει στο πρόγραμμά του την συμμετοχή των Πολιτών στην ψήφιση των νόμων.

Περισσότερα...
 
Υστερόγραφο στην ασημαντότητα... PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Κορνήλιος Καστοριάδης   
Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015 16:17

Κορνήλιος ΚστοριάδηςΕάν παρακολουθήσετε από κοντά τη λειτουργία μιας κυβέρνησης ή ενός μεγάλου γραφειοκρατικού μηχανισμού, θα διαπιστώσετε ότι οι κυβερνώντες και οι υπεύθυνοι εμπιστεύονται τους ειδικούς. Ωστόσο, επιλέγουν πάντα εκείνους τους ειδικούς που συμμερίζονται τις δικές τους απόψεις. Πάντα βρίσκεται ένας οικονομολόγος που θα πει «ναι, κύριε υπουργέ, όπως το λέτε πρέπει να γίνει». Πάντα βρίσκεται ένας ειδικός για θέματα στρατιωτικά που θα πει «ναι, χρειάζεται πυρηνικός εξοπλισμός» ή «όχι, δεν χρειάζεται πυρηνικός εξοπλισμός» και ούτω καθεξής... Πρόκειται για ένα εντελώς ανόητο παιχνίδι, πλην όμως έτσι κυβερνόμαστε σήμερα...

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 8 από 34